Román klubja elengedi a magyar csatárt, de nem a Steauába - már nyáron válthat

A télen egy másik bukaresti együttes is vitte volna őt, de nyártól szinte biztos, hogy nem Romániában folytatja pályafutását.
Budai László 2017. március 14., kedd 7:44
A télen egy másik bukaresti együttes is vitte volna őt, de nyártól szinte biztos, hogy nem Romániában folytatja pályafutását.
Szerző: Budai László 2017. március 14., kedd 7:44

Egy magyar játékosról szólnak a hírek Romániában. Amint arról tegnap a csakfoci.hu is beszámolt, a CSM Iasi csatárát, Bőle Lukácsot nézte ki magának a BEK-győztes Steaua Bukarest tulajdonosa, Gigi Becali, aki nagyon magabiztosan nyilatkozott a labdarúgó megszerzése kapcsán, egészen pontosan úgy fogalmazott: „Gondolkodás nélkül megszerzem őt!”

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Azóta rengeteg román honlap foglalkozott a hírrel, és fejlemények is vannak az ügyben. A játékosnak természetesen továbbra is élő szerződése van a Iasi együttesével, és klubjánál egészen más jövőről beszélnek Bőle kapcsán. A román Fanatik nevű lap szerint két bukaresti klub, a Dinamo és a Steaua is harcol a játékosért, aki azonban felesége miatt egy harmadik opciót választhat.

- Bőle esetében teljesen világos a helyzet – mondta a Fanatik megkeresésére Florin Prunea, a jászvásári egyesület ügyvezető igazgatója. - A Iasi nem hosszabbít szerződést a labdarúgóval, mert nagyon jó ajánlatot kaptunk külföldről. Bőle felesége nem szeretne Romániában maradni, ezért a játékos sem. A télen egyébként a Dinamo Bukarest is vitte volna őt, és továbbra is képben lehet. Több, mint valószínű azonban, hogy külföldön folytatja a karrierjét, biztos vagyok benne, hogy az ügynöke már dolgozik is ezen.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz