Rejtélyes ügy: A Porschéjával együtt tűnt el Budapesten a focista - a klubja is őt keresi

A horvát Gorica frissen igazolt iraki-svéd játékosa, Hameed Abdullah Talal tegnap eltűnt Magyarországon.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 22., kedd 20:06
A horvát Gorica frissen igazolt iraki-svéd játékosa, Hameed Abdullah Talal tegnap eltűnt Magyarországon.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 22., kedd 20:06

A svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal ezelőtt írta alá szerződését a horvát első ligás csapattal. Szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához.

Utoljára a hétfő reggeli órákban beszélt ügynökével, amikor is azt mondta neki a balszélső, hogy "éppen pakol és indul Velika Goricába, hogy a klub délutáni edzésére odaérjen". Azóta viszont nyoma veszett.

"Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet" - közölte a HNK Gorica.

A 27 éves Hameed Abdullah Talal legutóbb a ZTE második csapatának kötelékébe tartozott, de megfordult itthon a TFSE és az Internationale CDF csapatában is, mint ahogy Irakban, Svédországban, Ausztriában és Szlovéniában is futballozott korábban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz