Priskin-góllal verte a Slovan a Dunaszerdahelyt - videó

Egy góllal kikapott a DAC legnagyobb riválisa otthonában. Épp egy magyar találat döntött a hajrában.
Dudás Gábor 2016. november 6., vasárnap 17:40
Egy góllal kikapott a DAC legnagyobb riválisa otthonában. Épp egy magyar találat döntött a hajrában.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 6., vasárnap 17:40

 A nagy csatát hozó mérkőzésen a Dunaszerdahely a mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a Slovannak, de komoly helyzetig nem igazán jutott el László Csaba együttese.

A 82. percben dőlt el a találkozó - a pozsonyiak javára. A csereként pályára lépő Priskin Tamás remek labdát kapott a középpályáról, és higgadtan befejezte az akciót. Gólját nem ünnepelte meg látványosan a magyar válogatott támadó.

László Csaba (DAC): - Nincs sok hozzáfűznivalóm a mérkőzéshez, amelyet nehéz talajon és számunkra nehéz körülmények között vívtunk. Úgy érzem, taktikailag jól játszottunk, az első félidőben mindössze egy komoly helyzetet engedtünk meg a Slovannak. A második játékrész is hasonlóképp zajlott, de a középpályán hatalmas hibát vétettünk, amellyel mondhatni, öngyilkosságot követtünk el. A legvégén egy jó lövéssel majdnem sikerült kiegyenlítenünk, de a hazai kapus nagyot védett.

Ivan Vukomanovič (Slovan): - A DAC nagyon jó mérkőzésen van túl, szervezetten, jól védekezve játszottak. Egyetértek a kollégámmal, hogy a körülmények nem voltak a legjobbak. Nem voltunk túl veszélyesek, de az ellnfél sem, így végül az egyéni teljesítmények döntöttek. A gól előtt szerencsével szereztünk labdát, és Priskin remekül oldotta meg a feladatát. Gratulálok a DAC-nak a jó teljesítményhez, és minden jót kívánok a továbbiakban. (fcdac.sk)

15 fordulót követően a Slovan a 3., a DAC pedig a 11. a 12 csapatos szlovák bajnokságban. 

 

A gól 2:50-től az összefoglalóban:

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz