Pazar kezdés: Szoboszlai góllal, gólpasszokkal debütált a kiütéses meccsen a felnőtteknél

A magyar játékos is fontos szereplője volt a Salzburg 13-1-es győzelmének. Egy félidő alatt is tudott bizonyítani.
Budai László 2018. január 13., szombat 8:29
A magyar játékos is fontos szereplője volt a Salzburg 13-1-es győzelmének. Egy félidő alatt is tudott bizonyítani.
Szerző: Budai László 2018. január 13., szombat 8:29

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az élvonalbeli Red Bull Salzburg, amely az osztrák harmadosztály ötödik helyén álló SV Wals-Grünau ellen lépett pályára. A szünetben becserélték a klub fiatal magyarját, Szoboszlai Dominikot, aki jó játékkal mutatkozott be a felnőtteknél.

Szoboszlai két gólpasszt adott, majd a 89. percben maga is gólt szerzett, csapata kiütéses, 13-1-es győzelmet aratott. A Salzburg január 14-én spanyolországi edzőtáborba utazik, és könnyen lehet, hogy a 17 éves labdarúgó is utazhat a felnőttekkel.

Szoboszlai ősszel remekül teljesített a Salzburg fiókcsapatában, a második vonalban szereplő Lieferingben: 19 mérkőzésen hét gólt szerzett, ezzel a csapat házigólkirálya volt. Ezek után most télen a "nagycsapattal" kezdhette el a munkát.

A Salzburg egyébként második a bajnokságban egy ponttal lemaradva a Sturm Graz mögött, a kupában is áll, ott a negyeddöntő következik majd, és az Európa Liga kieséses szakaszában is érdekelt, így bő keretre lesz szüksége a tavasszal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz