Pár nappal a bajnoki cím után szakított klubjával a volt Honvéd- és Fradi-kedvenc - ez áll a hátérben

Hiába jött össze edzői karrierje első komolyabb sikere, Davide Lanzafame nem marad az olasz negyedosztányba feljutott Borgaro kispadján.
Csakfoci.hu 2024. május 13., hétfő 12:21
Hiába jött össze edzői karrierje első komolyabb sikere, Davide Lanzafame nem marad az olasz negyedosztányba feljutott Borgaro kispadján.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 13., hétfő 12:21

A csakfoci.hu nénány napja számolt be arról, hogy a Davide Lanzfame irányította Borgaro Nobis feljutott a Serie D-be az olasz Piemonti régió amatőr ligájának megnyerésével.

A Honvéd és a Ferencváros korábbi népszerű bajnoka és gólkirálya tavaly májusban vette át a Borgaro vezetését és edzői pályafutása első komolyabb sikerét érte el, mégsem marad csapatánál.

A La Stampa c. lap cikke szerint az ex-csatár távozik csapatától, a felek a különválás mellett döntöttek.

- A múlt vasárnapi buli után elbeszélgettem Perona elnökkel, és közösen úgy döntöttünk, hogy megszakítunk egy olyan kapcsolatot, amely tavaly nyáron kezdődött, és amely a hihetetlen feljutáshoz vezetett. Ez a legjobb megoldás mindkettőnk számára, a Borgaro bízott bennem, és megadta nekem az első edzői sikerélményemet, amit nem fogok elfelejteni, és mindig a csapat szurkolója maradok - mondta Lanzafame a szakításról.

A torinói lap szerint Lanzafame olyan projektet szeretne felkarolni, amely lehetővé teszi számára, hogy a Serie D-ben is a bajnoki címért küzdhessen, ezt az ambíciót azonban a Borgaro nem tudta garantálni neki, így végül nem maradt a korábbi remek támadó a kispadon.

Olvastad már?
NB I: Kiderült, mikor lesz a Fradi-Újpest és a dobogóért harcoló csapatok bajnokija - pontos menetrend
A derbit vasárnap, a dobogóra hajtó együttesek meccseit szombat délután rendezik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz