Fotó: Paksi FC

Pakson készülnek az UEFA-ra: "Értékeink szerves részét képezik szurkolóink, és az a fajta intelligencia, amit a kezdetektől fogva unikálisan képviselnek"

"Ahogy eddig, ez alkalommal is legyünk nagyvonalúak és elegánsak a fanatizmus terén" - szól a rendkívüli paksi közlemény.
Csakfoci.hu 2024. július 10., szerda 18:29
Fotó: Paksi FC
"Ahogy eddig, ez alkalommal is legyünk nagyvonalúak és elegánsak a fanatizmus terén" - szól a rendkívüli paksi közlemény.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 10., szerda 18:29

Tizenhárom év után készül nemzetközi kupameccsre a Paksi FC, amely nem mindennapi módon hívta fel szurkolói figyelmét arra, hogy mindenki csak a saját csapatával foglalkozzon a csütörtöki, román másodosztályú Corvinul Hunedoara elleni EL-selejtezőn.

Egyedülálló identitásunk és filozófiánk mellett értékeink szerves részét képezik szurkolóink is, és az a fajta intelligencia, amit a kezdetektől fogva stadionunk lelátóin unikálisan képviselnek

- dicséri saját drukkereit a paksi klubhonlap.

- A Corvinul elleni találkozónk előtt ugyanakkor elengedhetetlen emlékeztetni mindenkit, az UEFA kiemelt figyelemmel kíséri a lelátón történteket, beleértve a verbális rigmusokat is. Elmarasztalás esetén pedig súlyos szankciókat hozhat a következő mérkőzésekre, ami sem a klubnak, sem pedig a szurkolóknak nem lenne kedvező.

- Összecsapásunk iránt mindkét fél részéről hatalmas az érdeklődés, így egészen biztos, felfokozott hangulatú találkozó várható. Mutassunk továbbra is példát szurkolásból, és

ahogy eddig, ez alkalommal is legyünk nagyvonalúak és elegánsak a fanatizmus terén.

- Ne üljünk fel semmilyen esetleges provokációnak, foglalkozzunk kizárólag saját csapatunkkal, és segítsük a fiúkat minél tovább jutni az európai kupaporondon! Koncentráljunk kifejezetten a zöld-fehér színekre, és hogy minél több fordulón keresztül annyian állhassanak a csapat mögött, ahányan csak beférnek szeretett stadionunkba.

A mérkőzésen egyébként biztosan telt ház lesz.

Olvastad már?
Bognár nekimegy az EL-ellenfélnek is: "Mire várjunk, miért tapogatóznánk? Nincs időnk erre!" - két hiányzóról is beszámolt
A Corvinul Hunedoara elleni Európa Liga-mérkőzés kapcsán Bognár György vezetőedző és Böde Dániel nyilatkozott a paksi csapattól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz