„Őrült vagyok” - László Csabának üzentek, hogy essen ki a csapatával

A Dundee United magyar menedzsere válaszolt a klubikonnak, aki igen furcsa "kéréssel" találta meg őt.
Budai László 2018. február 9., péntek 18:30
A Dundee United magyar menedzsere válaszolt a klubikonnak, aki igen furcsa "kéréssel" találta meg őt.
Szerző: Budai László 2018. február 9., péntek 18:30

A napokban jelentette ki Billy Dodds, a skót másodosztályú Dundee United egykori kiválósága, hogy jobban tenné volt csapata, ha kiesne a skót FA-kupából az Aberdeen ellen vasárnap, mert így több energiája maradna a feljutási harchoz.

Azt ugyanakkor a volt válogatott támadó hozzátette, nem hiszi, hogy a United menedzser, László Csaba egyetért majd vele. Igaza lett.

- Az emberek azt mondogatják, hogy jobb lenne, ha kikapnánk. Hát én nem szeretek veszíteni!

Én picit másképp gondolkodom, talán azt is mondhatják rá, hogy őrült vagyok. Ha nem lennék őrült, mondjuk nem is jöttem volna a Dundee Unitedhoz, más állást választottam volna. Ha másként akarsz gondolkodni az átlagnál, ahhoz kicsit őrültnek is kell lenned.

Úgyhogy én másképp látom a helyzetet. Szerintem, ha győzünk az Aberdeen ellen a kupában, az nagyobb szárnyakat adna, mint a Red Bull. Sokat dobna a lelkiállapotunkon, nem mellesleg anyagilag is jól jönne a klubnak, meg nekünk is. Lehet, hogy még ingyen igazolható játékosokat is tudnánk hozni ezáltal. Sőt, meggyőződésem, hogy ha megvernénk a presztízsmeccsen az Aberdeent, a szurkolóink is visszatérnének a lelátókra. A realitás persze azt mondja, hogy az Aberdeen az esélyesebb, lőttek 10 gólt az utóbbi három meccsükön, és osztálykülönbség is van köztünk, de ez túl nagy esély ahhoz, hogy elszalasszuk – idézi Lászlót a The Courier.

Az idény végén nagy változások elé néző Dundee United – a hírek szerint távozhat a László Csabát szerződtető Stephen Thompson klubelnök is – kettőt nyert meg utóbbi öt meccséből, legutóbb hazai pályán kapott nagy pofont a Greenock Morton ellen a Championshipben (0-3). Ennek ellenére is a második helyen áll, ami rájátszást érne az idény végén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz