Fotó: IMAGO

Őrült összeget fizetnek a Fradi korábbi középpályásáért - ő lesz a valaha volt legdrágább igazolás

Mexikón belül vált klubot Fernando Gorriarán, akiért 13 millió dollárt adhat új csapata.
Budai László 2022. december 3., szombat 12:59
Fotó: IMAGO
Mexikón belül vált klubot Fernando Gorriarán, akiért 13 millió dollárt adhat új csapata.
Szerző: Budai László 2022. december 3., szombat 12:59

A Santos Laguna és a szintén mexikói Tigres UANL megállapodott egymással Fernando Gorriarán átigazolásáról - állítják dél-amerikai lapok.

A hírek szerint a 28 éves uruguayi középpályás 13 millió dollárért szerződik a hétszeres bajnok klubhoz, amelynek ő lesz története eddigi legdrágább igazolása. De a Transfermarkt adatbázisa szerint soha senkiért sem fizettek még ennyi pénzt a ligában.

A mexikói bajnokság alapszakasza már véget ért, a rájátszás pedig a világbajnokság után folytatódik, Gorriarán így ez utóbbiban már a Tigrest erősítheti, amellyel négyéves szerződést köthet.

Gorriarán 2019 nyarán igazolt a Fraditól Mexikóba, ahol ebben a szezonban 16 bajnokin három gólig és öt gólpasszig jutott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz