Óriási lehetőség: 19 éves magyar játékos mutatkozott be a Serie A patinás csapatában - videó

A tavaly nyáron Firenzébe igazolt Dénes Adrián bemutatkozhatott a Fiorentina felnőttcsapatában.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 14., hétfő 13:53
A tavaly nyáron Firenzébe igazolt Dénes Adrián bemutatkozhatott a Fiorentina felnőttcsapatában.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 14., hétfő 13:53

Dénes Adrián két éve került a kispesti Magyar Futball Akadémiáról az olasz Fiorentinához. Az orosházai születésű 19 éves szélsőt a télen fél évre a Serie C-ben szereplő Cesenának adták kölcsön, ahol az U19-es együttesben öt góllal zárta a tavaszt.

A nyáron pedig nagy esélyt kapott azzal, hogy a firenziekhez visszakerülve az első együttes edzésein is részt vehetett, sőt, a hétvégén be is mutatkozhatott a Fiorentina első csapatában. A görög OFI Kréta elleni, 1-1-re végződött felkészülési mérkőzésen csereként kapott lehetőséget és esélye volt a győztes gól megszerzésére is, ám helyzete végül kimaradt.

A fiorentina.it szurkolói portál szerint a ballábas támadó (a képen balra) jó benyomást tett magáról, és nem kizárt, hogy a lilák meghosszabbítják majd a jövő nyáron lejáró szerződését.

"Nagy élmény volt bemutatkozni a felnőtteknél. Az út, ami idáig vezetett, göröngyös volt, de soha nem adtam fel, bármi is történt. Megtiszteltetés viselni ezt a mezt és harcolni ezért a klubért. Köszönöm mindazoknak, akik az első napok óta mellettem vannak és bíztak bennem!!!" - írta közösségi oldalán az U19-es válogatott tehetség.

A találkozó összefoglalója:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz