Öngól: Egy szállodába rakták az orosz és az ukrán focistákat, nyilván balhé lett a vége - videó

Összeverekedtek orosz és ukrán élvonalbeli labdarúgók a törökországi Antalya egyik szállodájában, ahová együtt voltak elszállásolva.
Csakfoci.hu 2023. február 14., kedd 19:15
Összeverekedtek orosz és ukrán élvonalbeli labdarúgók a törökországi Antalya egyik szállodájában, ahová együtt voltak elszállásolva.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 14., kedd 19:15

A jaroszlavli Sinnyik csapata, amely az orosz első osztályban játszik, klubközleményben számolt be az esetről, előrebocsátva, hogy egyik játékosánál sem állapított meg az orvosi vizsgálat súlyosabb sérüléseket.

Az incidens hétfő este történt a Royal Seginus hotel területén, ahol az oroszoknak "konfliktusuk támadt a szintén itt edzőtáborozó ukrán FC Minaj csapat játékosaival, de nem a Sinnyik futballistái voltak a kezdeményezők" - áll az orosz klub közleményében.

Megjegyezték: "Játékosaink igazi csapatként viselkedtek, kiálltak csapattársuk mellett, akit megtámadtak. Jelenleg a csapatunk biztonságban van, a klub a további konfliktusok elkerülése érdekében úgy döntött, hogy az együttes másik szállodába költözik" - írja az MTI.

Ukrajnai sajtóértesülések szerint a minajiak rá akarták venni az oroszok egyik játékosát, hogy az énekelje el az ukrán himnuszt. Más források szerint a kárpátaljai klub tagjai egy magáról megfeledkezett, ittas oroszt intettek rendre, akinek a társai siettek a segítségére, s végül tömegverekedéssé fajult az incidens. Az idézett portál úgy tudja, hogy a szálló személyzetének rendőröket kellett hívni, sőt, a mentőszolgálat is kiszállt a helyszínre. Azóta állandó a rendőri felügyelet a szállodában - áll a kiszo.net hírében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz