Öngól: Egy szállodába rakták az orosz és az ukrán focistákat, nyilván balhé lett a vége - videó

Összeverekedtek orosz és ukrán élvonalbeli labdarúgók a törökországi Antalya egyik szállodájában, ahová együtt voltak elszállásolva.
Csakfoci.hu 2023. február 14., kedd 19:15
Összeverekedtek orosz és ukrán élvonalbeli labdarúgók a törökországi Antalya egyik szállodájában, ahová együtt voltak elszállásolva.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 14., kedd 19:15

A jaroszlavli Sinnyik csapata, amely az orosz első osztályban játszik, klubközleményben számolt be az esetről, előrebocsátva, hogy egyik játékosánál sem állapított meg az orvosi vizsgálat súlyosabb sérüléseket.

Az incidens hétfő este történt a Royal Seginus hotel területén, ahol az oroszoknak "konfliktusuk támadt a szintén itt edzőtáborozó ukrán FC Minaj csapat játékosaival, de nem a Sinnyik futballistái voltak a kezdeményezők" - áll az orosz klub közleményében.

Megjegyezték: "Játékosaink igazi csapatként viselkedtek, kiálltak csapattársuk mellett, akit megtámadtak. Jelenleg a csapatunk biztonságban van, a klub a további konfliktusok elkerülése érdekében úgy döntött, hogy az együttes másik szállodába költözik" - írja az MTI.

Ukrajnai sajtóértesülések szerint a minajiak rá akarták venni az oroszok egyik játékosát, hogy az énekelje el az ukrán himnuszt. Más források szerint a kárpátaljai klub tagjai egy magáról megfeledkezett, ittas oroszt intettek rendre, akinek a társai siettek a segítségére, s végül tömegverekedéssé fajult az incidens. Az idézett portál úgy tudja, hogy a szálló személyzetének rendőröket kellett hívni, sőt, a mentőszolgálat is kiszállt a helyszínre. Azóta állandó a rendőri felügyelet a szállodában - áll a kiszo.net hírében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz