Olasz rangadó és egy német bajnoki is a hétvége “tutijai” között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. október 17., szombat 10:19
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 17., szombat 10:19

Folytatódik a Serie A, és mindjárt egy rangadóval. A Napoli az Atalantát látja vendégül délután. A déliek hivatalosan két bajnokit játszottak, mindkettőt behúzták, és még gólt sem kaptak. A bergamóiak szintén száz százalékosak, gólkülönbségük 13-5. Ma megint a találatokra érdemes rámenni, van egy olyan érzésünk, hogy a g/g+2.5 lesz a jó tipp, amely 1,8 körül fizet.

Vasárnap délben a Bologna a Sassuolot fogadja. A piros-kékek eddig hektikusan szerepelnek, legutóbb az újonc Beneventonál maradtak pont nélkül, és be sem tudtak találni Mihajlovics fiai. De Zerbi együttese továbbra is élvezetes meccseket vív, szép számmal termeli a gólokat. Ma a találatváltás jó opció lehet, amely 1.6-os szorzón szerepel az irodáknál.

A Bundesligában a Köln a Frankfurttal találkozik. A házigazda három vereséggel nyitott, az Eintracht ezzel szemben még veretlen, két siker mellett a nyitófordulóban remizett. Mindkét együttesre jellemző a nyílt játék, így megint a gólokban lehet érték. Ha mindkét csapat betalál, és esik egy harmadik gól is, úgy 1,65-ös szorzóval kalkulálhatunk!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz