Olasz gólesők szerepelnek a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2022. január 8., szombat 11:57
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2022. január 8., szombat 11:57

Vasárnap ebédidőben rendezik az Empoli-Sassuolo mérkőzést. Egyik gárda sem vádolható defenzív focival, így mindenképpen gólokban érdemes gondolkodni. A G/G+over már 1.7 körül fizet, erre érdemes tenni.

Délután fél 3-tól a kiesés elől menekülő Cagliari a Bolognát látja vendégül. A házigazdának muszáj lesz kockáztatnia, ezt viszont Mihajlovics mester fiai kihasználhatják. 1,7-ért a gólváltás vállalható opció.

Este a Hellas a Salernitánát fogadja. A veronaiak eddig kimondottan jól teljesítenek, és otthon erősek. Az újonc eddig nem igazán tudott maradandót alkotni, az ázsiai hendis hazai győzelemre az irodák 1,6 felett fizetnek.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz