Olasz gólesők szerepelnek a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2022. január 8., szombat 11:57
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2022. január 8., szombat 11:57

Vasárnap ebédidőben rendezik az Empoli-Sassuolo mérkőzést. Egyik gárda sem vádolható defenzív focival, így mindenképpen gólokban érdemes gondolkodni. A G/G+over már 1.7 körül fizet, erre érdemes tenni.

Délután fél 3-tól a kiesés elől menekülő Cagliari a Bolognát látja vendégül. A házigazdának muszáj lesz kockáztatnia, ezt viszont Mihajlovics mester fiai kihasználhatják. 1,7-ért a gólváltás vállalható opció.

Este a Hellas a Salernitánát fogadja. A veronaiak eddig kimondottan jól teljesítenek, és otthon erősek. Az újonc eddig nem igazán tudott maradandót alkotni, az ázsiai hendis hazai győzelemre az irodák 1,6 felett fizetnek.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz