Újabb magyar sérült meg a Serie A-ban

Kidőlt a fiatal játékos, elmaradhat a magyarok összecsapása.
admin 2016. november 11., péntek 8:58
Kidőlt a fiatal játékos, elmaradhat a magyarok összecsapása.
Szerző: admin 2016. november 11., péntek 8:58

A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató Palermo a november 20-án esedékes, Bologna elleni bajnokira készül. Könnyen lehetne ez a meccs "magyar rangadó" is az olasz élvonalban, hiszen a riválisnál a kezdőcsapatból eddig kirobbanthatatlan Nagy Ádám kaphat szerepet.

A szicíliaiaknál azonban elképzelhető, hogy egyik magyar futballista sem léphet pályára, Balogh Norbert már az elmúlt időszakban is sérüléssel küszködött, most pedig Sallai is kidőlt. Mindketten ki is hagyták a csapat edzését, és a többi sérülthöz hasonlóan különmunkát végeztek.

A fiatal támadó izomfáradtság miatt vált harcképtelenné, így nem számíthat rá a vezetőedző. Arról egyelőre nincs hír, milyen hosszú kihagyás vár rá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz