Topligák: Megint Salah volt a Pool nyerőembere, a Romának csak egy pont jutott - videó

A Liverpool győzelmével a 2. helyre ugrott, megelőzve a Manchester Unitedet. Igaz, két meccsel többet játszott Jürgen Klopp csapata.
Budai László 2018. március 31., szombat 15:53
A Liverpool győzelmével a 2. helyre ugrott, megelőzve a Manchester Unitedet. Igaz, két meccsel többet játszott Jürgen Klopp csapata.
Szerző: Budai László 2018. március 31., szombat 15:53

Premier League

Milivojevic büntetőből szerzett góljával már a 13. percben vezetést szerzett a Crystal Palace a Liverpool elleni bajnokin. Mané azonban a második félidő elején egyenlíteni tudott. A hajrában pedig a szokott módon érkezett Salah, aki idei 29. PL-góljával megnyerte a Poolnak a találkozót (1-2).

Serie A

Ugyanez nem sikerült a Romának az olasz bajnokságban. A Bologna Pulgar góljával került előnybe a fővárosiak ellen, akik ugyan Dzeko révén egyenlítettek, de így is csak egy pontot szereztek (1-1). Nainggolant ráadásul sérülés miatt le kellett cserélni már a 17. percben.

Nagy Ádám nem játszott a hazaiaknál.

TABELLA: ÍGY ÁLLNAK A TOPLIGÁK

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz