Serie A: Az Inter szenvedve hozta a kötelezőt - videó

Sorozatban negyedik bajnokiját is elbukta a Bologna. A Serie A 25. fordulójában az esélyesebb Internazionale győzte le Roberto Donadoni csapatát.
Privacsek András 2017. február 19., vasárnap 13:27
Sorozatban negyedik bajnokiját is elbukta a Bologna. A Serie A 25. fordulójában az esélyesebb Internazionale győzte le Roberto Donadoni csapatát.
Szerző: Privacsek András 2017. február 19., vasárnap 13:27

A Serie A állása - itt!

Ahogy azt várni lehetett, az Inter kezdett jobban, a 12. percben Perisic beadása után Palacio három méterről nagy ziccert hibázott. Ezt követően kiegyenlített lett a meccs, köszönhetően Nagy Ádámnak is, aki bátran ment előre, rendre jó labdákat adott, a szünet előtt pedig volt egy távoli lövése, ami elkerülte a kaput. Az első félidőben a magyar középpályás futotta a legtöbbet az egész mezőnyben, 6,7 kilométerrel.

 

A második játékrészben is az Inter előtt akadtak nagyobb lehetőségek, az 58. percben Eder került helyzetbe, de 12 méteres lövését da Costa fogta. A 69. percben Nagyot Taider váltotta.

A Bologna nem tudta kihúzni kapott gól nélkül: a 81. percben Barbosa passzolt a kapuba egy jobbról érkező beadást. A 94. percben a Bologna egyenlíthetett volna, de Torosidis 2 méterről a kapusba rúgta a labdát. Az Inter győzelmével feljött a 4. helyre, a Bologna a 14.

Bologna – Internazionale 0-1 (Barbosa, 81.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz