Fotó: sportsmax.tv

Rakétatámadás miatt elmarad a Juventus és az Atlético meccse

Szombat reggelig több mint 160 rakétát lőttek a Gázai övezet katonai szervezetei Izrael felé, így sem a torinói, sem a madridi együttes nem kelt útra a felkészülési meccsre.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 6., szombat 14:02
Fotó: sportsmax.tv
Szombat reggelig több mint 160 rakétát lőttek a Gázai övezet katonai szervezetei Izrael felé, így sem a torinói, sem a madridi együttes nem kelt útra a felkészülési meccsre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 6., szombat 14:02

Elmarad a Juventus és az Atlético Madrid labdarúgócsapatainak felkészülési mérkőzése, amit vasárnap játszottak volna Tel-Avivban.

Az olasz klub szombaton úgy döntött, biztonsági okok miatt nem utazik el Izraelbe, ezért a spanyol csapat sem kelt útra.

Az izraeli hadsereg pénteken hadműveletet indított a Gázai övezet iszlamista szervezetei ellen, megölték az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet katonai vezetőjét, válaszul szombat reggelig több mint 160 rakétát lőttek a Gázai övezet katonai szervezetei Izrael felé.

A torinói és a madridi együttesnek is a vasárnapi lett volna az utolsó edzőmérkőzése a nyári felkészülési időszakban. A Juventus mérlege eddig egy győzelem, egy döntetlen ls egy vereség, az Atlético viszont mindhárom találkozóját megnyerte. (MTI)

Olvastad már?
A Barcelona gólgyárosa a Juventusban köthet ki, 65 millió euróért igazolhatott védőt a Chelsea - külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz