Pótselejtező: A kapitány állása és az évszázad szégyenének elkerülése a tét az olaszoknál

Hatvan év után eshet meg az olaszokkal az a szégyen, hogy nem jutnak ki a világbajnokságra.
Privacsek András 2017. november 12., vasárnap 11:51
Hatvan év után eshet meg az olaszokkal az a szégyen, hogy nem jutnak ki a világbajnokságra.
Szerző: Privacsek András 2017. november 12., vasárnap 11:51

Az olasz válogatott meglepetésre 1-0-ra kikapott Svédországtól a pótselejtező első mérkőzésén. A négyszeres világbajnokra nem vár könnyű mérkőzés hétfőn Milanóban, hiszen nem lehet ott  a pályán az eltiltott Marco Verratti, míg Leonardo Bonuccinak az orrát törték Svédországban, így az ő szereplése is kérdéses.

Olaszországban Giampiero Venturát okolják a vereségért, aki az olasz sajtó szerint érthetetlen módon nem nevezte a kezdőbe a bajnokságban bombaformában futballozó Lorenzo Insignét, Andrea Belotti helyett pedig a sokat szidott Edert cserélte be. A szövetségi kapitány nagy eséllyel akkor is távozik pozíciójából, ha az olaszok kiharcolják a továbbjutást.

Amennyiben az olaszok nem kvalifikálják magukat a vb-re, úgy 1958 után ez lehet az első olyan világbajnokság, amelyen nem vesznek részt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz