Olaszországba igazolhat a magyar válogatott támadó - ez a két csapat lehet a kérője

Újabb légiósunk esetében merült fel, hogy az olasz bajnokságban folytassa pályafutását sajtóhírek szerint. A Serie A-ban és B-ben is célpont lehet.
Dudás Gábor 2020. szeptember 3., csütörtök 8:34
Újabb légiósunk esetében merült fel, hogy az olasz bajnokságban folytassa pályafutását sajtóhírek szerint. A Serie A-ban és B-ben is célpont lehet.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 3., csütörtök 8:34

Olaszországi sajtóhírek szerint magyar válogatott játékos szerződtetése merült fel két helyi csapatnál is.

A tuttob.com írja azt, hogy a Serie A-ból utolsó előttiként búcsúzott SPAL és a playoff útján az élvonalba feljutott Spezia is élénken érdeklődik a svájci Lugano együttesében szereplő Holender Filip iránt, a támadó pedig állítólag nagyon szívesen folytatná pályafutását kérőinél.

Arra nem tért ki a cikk, hogy mennyiért, illetve milyen formában válthatna klubot a magyar légiós.

Holender tavaly júliusban igazolt a Honvédtól a Luganóhoz, ahol fontos játékossá vált. A csatársorban és a szélen is bevethető, 26 éves futballista 27 bajnokin kapott lehetőséget klubjában, ezeken 5 gólig és 2 gólpasszig jutott, de 5 Európa Liga-csoporttalálkozón és 2 Svájci Kupa-mérkőzésen (2 gól) is szerepelt az elmúlt idényben.

A játékos eddig 6-szor viselhette a magyar válogatott mezét és jelenleg is tagja Marco Rossi Törökország, illetve Oroszország ellen készülő Nemzetek Ligája-keretének.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Tovább az összes átigazoláshoz