Olasz bajnokság: Az Inter bajnokija is szerepel a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Póczik Dávid 2022. október 8., szombat 10:17
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Póczik Dávid 2022. október 8., szombat 10:17

Szombaton két 12 pontos együttes találkozik egymással: a MAPEI-stadionba az Inter érkezik. A házigazda jó passzban van, a BL-ben végre nyertek a kék-feketék is. Ma a gólváltásra voksolunk, amelynek szorzója 1.6 körül mozog.

Vasárnap igazi rangadót rendeznek: a Friuli-stadionban az Atalanta lép pályára. Mindkét alakulat szenzációs formában futballozik, ám ma szerintünk a hazaiak pazar sorozata megszakad. A bergamóiak sikerét várjuk 2,9-szeres pénzért!

Alsóházi együttesek csapnak össze Salernóban, ahová a Hellas látogat. Mindkét brigád vereségekkel a háta mögött érkezik az összecsapásra. Az az érzésünk, hogy a védelmek továbbra sem állnak össze, így a g/g-re fogadunk 1.6-os szorzóért!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz