Nagy Ádám kezdőként mutatkozott be a Bolognában

A győzelem ezúttal elmaradt, de Donadoni megdicsérte.
Csakfoci Admin 2016. július 23., szombat 18:50
A győzelem ezúttal elmaradt, de Donadoni megdicsérte.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. július 23., szombat 18:50

 

A mai, Tyerek Groznij elleni mérkőzésen először lépett pályára új csapata színeiben a Ferencvárostól Olaszországba szerződő Nagy Ádám. A válogatott középpályás rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet, ráadásul a csapatból egyedüliként végigjátszotta a találkozót. 
A mérkőzést ugyan az orosz ellenfél nyerte meg 1-0-ra a 71. percben szerzett góllal, azonban a meccs utáni nyilatkozatában Roberto Donadoni vezetőedző Nagy Ádámra is kitért, az olasz tréner pozitívan nyilatkozott a magyar középpályásról.

A terveknek megfelelően halad a felkészülés, tudjuk, hogy sok munka vár még ránk, de a bajnokság kezdetére kell csúcsformában lennünk.
Ma mutatkozott be a csapatban az új szerzemény, Nagy Ádám, elsőre jó benyomást tett rám a játéka. Természetesen a filozófiánkat még tanulnia kell, és szoknia kell az olasz futball keménységét, ez senkinek sem megy egyik napról a másikra. Ettől függetlenül is nagyon jól mozgott ma, az ideális posztja a védelem előtt, mélységi irányítóként lehet nálunk,  itt sokat segíthet a csapaton.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz