Kirúgás helyett nagyon megdicsérték az Inter edzőjét

Teljes támogatásáról biztosította Frank de Boert az olasz futballklub vezérkara.
Mokány Lajos 2016. október 30., vasárnap 7:30
Teljes támogatásáról biztosította Frank de Boert az olasz futballklub vezérkara.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 30., vasárnap 7:30

 

A milánói klub vezetése azzal együtt kiállt a tréner mellett, hogy a nagy múltú csapat ebben a szezonban eddig gyengén teljesít: a bajnokságban tízből csak négy mérkőzést tudott megnyerni, az Európa Ligában pedig háromból két meccsét is elveszítette. A Serie A-ban az Inter csupán a 10., a forduló előtt tíz ponttal volt lemaradva a listavezető és címvédő Juventustól, így sokan azt várták, menesztik majd.

- Nagyon elégedettek vagyunk Frank de Boerral, és száz százalékban mögötte állunk - jelentette ki az Internazionale részvényeseinek pénteki találkozója után Michael Bolingbroke, a klub ügyvezető igazgatója.

De Boert augusztusban, a bajnoki idény előtt kevesebb mint két héttel nevezték ki a vezetőedzői posztra Roberto Mancini helyére. A 46 éves holland szakembert hazájában májusban menesztették az Ajax Amsterdamtól, miután az együttes a szezon utolsó fordulójában elbukta a bajnoki címért folytatott küzdelmet - írja az MTI.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz