Senkó Zsombor csapata a sírból jött vissza az ifi BL-ben, de nem sikerült döntőbe jutnia - videó

Senkó Zsombor végig a pályán volt a Juventusban a Benfica elleni elődöntőn, melyet végül büntetőkkel nyertek meg a portugálok.
Póczik Dávid 2022. április 23., szombat 10:00
Senkó Zsombor végig a pályán volt a Juventusban a Benfica elleni elődöntőn, melyet végül büntetőkkel nyertek meg a portugálok.
Szerző: Póczik Dávid 2022. április 23., szombat 10:00

Nem jutott be az UEFA Ifjúsági Liga döntőjébe a Senkó Zsombort is foglalkoztató Juventus csapata, miután az olaszok tizenegyesekkel alulmaradtak a portugál Benfica elleni elődöntőn.

A torinói csapat kétgólos hátrányt dolgozott le a találkozón, amely végül 2-2-s rendes játékidő után tizenegyesekkel dőlt el. A büntetőrúgásoknál a portugál csapat bizonyult jobbnak, amely 4-3-re múlta felül Senkó együttesét.

A Benfica a döntőben azzal a Salzburggal találkozik, amely 5-0-ra kiütötte az Atletico Madrid gárdáját. Az osztrák csapatban Berki Marcell is pályára lépett, míg Tóth Balázs a kispadról követte végig a találkozót.

A finálét április 25-én rendezik, Nyonban.

A mérkőzés összefoglalója:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz