Hivatalos: Buffon befejezi a Juventusnál - szombaton áll utoljára a kapuba

A következő szezonban már nem lesz a Juventus játékosa Gianluigi Buffon, minden idők egyik legjobb és legsikeresebb kapusa.
Privacsek András 2018. május 17., csütörtök 12:15
A következő szezonban már nem lesz a Juventus játékosa Gianluigi Buffon, minden idők egyik legjobb és legsikeresebb kapusa.
Szerző: Privacsek András 2018. május 17., csütörtök 12:15

A Juventus legendás kapusa, Gigi Buffon a klub elnöke, Andrea Agnelli mellett jelentette be, hogy a szombati mérkőzés lesz az utolsó a Bianconeri színeiben - írja a juventusfc.hu.

26 trófeát nyert

Buffon 22 éves pályafutása során 26 trófeát nyert, világbajnok, többszörös olasz bajnok, többszörös Olasz Kupa-győztes, Olasz Szuperkupa-győztes, Serie B-győztes, UEFA Kupa-győztes.

Buffon nagyon büszke arra, hogy 40 éves koráig képes volt olyan teljesítményt nyújtani, amivel örömet okozott az egész Juventus családnak, és köszönetet mondott mindenkinek, hogy segítették őt ezen az úton.

A kapus még nem tudja pontosan, mihez kezd a szombati mérkőzés után, mert vannak ajánlatai, de még nem döntött a jövőjéről.

2006-ban óriási érdemei voltak abban, hogy Olaszország megszerezte története negyedik világbajnoki címét:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz