Ilyen még nem volt focimeccsen: Zöld lapot kapott egy játékos - videó

Mondhatni futballtörténelmi eseményre került sor a Serie B 7. fordulójának hétvégi, Virtus Entella-Vicenza (4-1) mérkőzésén. 
Dudás Gábor 2016. október 6., csütörtök 7:50
Mondhatni futballtörténelmi eseményre került sor a Serie B 7. fordulójának hétvégi, Virtus Entella-Vicenza (4-1) mérkőzésén. 
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 6., csütörtök 7:50

Marco Mainardi játékvezető a sportág történetében először zöld lapot adott, méghozzá Cristian Galanónak, a vendégek 25 éves csatárának, aki csapata szöglete előtt jelezte a bírónak, hogy nem sarokrúgásnak, hanem kirúgásnak kell következnie, miután senki nem ért a lövésébe.

A sportszerűséget jutalmazó zöld lapnak nem csak jelképes jelentősége van, hiszen a legtöbbet összegyűjtő játékos az idény végén különdíjat kap az olasz szövetségtől.

Az esetről videó is készült, igaz, épp a zöld lap felmutatása nem igazán látszik a felvételen...

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz