Ibrát műteni kellett, 7-8 hónapig biztosan nem játszhat - a karrierje is veszélyben lehet

A Milan szerint a beavatkozás tervezett volt. Az azonban kérdéses lehet, hogy folytatódhat-e így a svéd klasszis pályafutása.
Budai László 2022. május 25., szerda 16:07
A Milan szerint a beavatkozás tervezett volt. Az azonban kérdéses lehet, hogy folytatódhat-e így a svéd klasszis pályafutása.
Szerző: Budai László 2022. május 25., szerda 16:07

Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy Lyonban megműtötték a csapat klasszisát, Zlatan Ibrahimovicot.

Amint írják, a beavatkozást “már egy ideje tervezték, hogy az elülső keresztszalag rekonstrukciójával, oldalirányú megerősítéssel és meniszkusz-helyreállítással véglegesen megoldják az ízület instabilitását.” A 40 éves svéd játékosnak a bal térdét kellett megoperálni.

A műtét sikeres volt, de a felépülési idő 7-8 hónapot is igénybe vehet.

Ezzel az is elképzelhető, hogy veszélybe kerül Ibra karrierje, a nemzetközi sajtó egyöntetűen azt találgatja, hogy folytatja-e a csatár. Az olasz újságíró, Fabrizio Romano is arról ír, hogy Ibra döntést hoz majd arról, így is vállalja-e még a további játékot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz