Fotó: corriere.it

Hoztunk három “tuti tippet” a hétvégi olasz meccsekre

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. október 23., szombat 14:14
Fotó: corriere.it
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 23., szombat 14:14

Szombaton a Serie A-ban a Sassuolo a Veneziát látja vendégül. A házigazdának nem nagyon megy a szezonban, messze elmarad a teljesítményük a várakozástól, igaz, mostanság szerencséjük sincs a zöldeknek. Az újonc a hét elején bravúros sikert aratott a Firenze ellen, ám ma jó eséllyel pont nélkül marad a MAPEI-stadionban – erre 1.6 körül fizetnek a bukik.

A BL-ben (le)szereplő Milan szombaton este Bolognába látogat. A házigazda otthon veszélyes ellenfél, rendre gólképes a támadósora, igaz, a védelme is. Ma is a találatokban látunk értéket, a G/G szorzója 1.6 körül mozog…

Vasárnap a gyenge szériában lévő violák a szárdokkal meccselnek. A firenzeiek a biztató rajt után visszafogottabban teljesítenek, míg a szigetlakók végre megszerezték első sikerüket: Mazzariék 3-1-re verték a múlt hétvégén a Sampot. Van egy olyan érzésünk, hogy a piros-kékek ponttal távoznak a Fiortól: az X2-re dupla pénzt fizetnek – ez egy próbát mindenképpen megér! Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz