Hivatalos: Megvan az új csapata a Serie A magyar tehetségének

Kedden jeleztük, ma hivatalossá vált, hogy Schäfer András, a Genoa 20 éves középpályása a Chievonál folytatja kölcsönben.
Privacsek András 2019. augusztus 21., szerda 20:21
Kedden jeleztük, ma hivatalossá vált, hogy Schäfer András, a Genoa 20 éves középpályása a Chievonál folytatja kölcsönben.
Szerző: Privacsek András 2019. augusztus 21., szerda 20:21

Honlapunk kedden számolt be róla, hogy Schäfer András közel áll a klubváltáshoz. A Chievo ma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020. június 30-ig kölcsönvette a Genoa FC-től a magyar középpályást.

Schäfer a nyáron a Genoa felkészülési mérkőzésein rendre szerepet kapott, és a BL-csoportkörben induló Lyon ellen győztes gólpasszt jegyzett, amivel a találkozót 4-3-ra az olasz csapat nyert meg.

A szezonban a klub Primavera-csapatában játszott, de többször is nevezték Serie A-mérkőzésekre.

A fiatal tehetséget a Chievo szerette volna kivásárolni szerződéséből, de a Genoa hosszú távon nem kíván megválni légiósától, komolyan számolnak a játékossal, így csak kölcsönben engedték el a sárga-kékekhez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz