Háromszoros BL-győztes edző építheti újra az olasz válogatottat - sajtóhír

Sajtóinformációk szerint továbbra is Carlo Ancelotti a legesélyesebb az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára a jelöltek közül.
Csakfoci Admin 2018. április 25., szerda 7:01
Sajtóinformációk szerint továbbra is Carlo Ancelotti a legesélyesebb az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára a jelöltek közül.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 25., szerda 7:01

Erről írt kedden többek között a Corriere dello Sport is. Még nincs hivatalos döntés, „de jó az esély arra, hogy az Azzuri újjáépítését Ancelottira bízzák” – fogalmazott a La Repubblica.

Az elbukott világbajnoki selejtező után az olasz szövetség hónapok óta keresi a nemzeti csapat új kapitányát, Gian Piero Ventura utódját. Ancelotti állítólag decemberben egyszer már visszautasította a felkérést, akkor azt mondta, büszke arra, hogy szóba került a neve, de ő inkább maradna klubedző. A szakember szeptember végén távozott a Bayern Münchentől, azóta munka nélkül van.

Az olaszok hatvan év után először fognak hiányozni a világbajnokságról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz