"Ha megbukom, Ti is velem buktok" - de Boer megfenyegette az Inter játékosait

Áll a bál az Internél: Frank de Boer nem kímélte a játékosokat.
Mokány Lajos 2016. október 1., szombat 11:24
Áll a bál az Internél: Frank de Boer nem kímélte a játékosokat.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 1., szombat 11:24

Rosszul szerepel az Internazionale az Európa Ligában, hiszen a Hapoel Beer-Seva után a Sparta Prahától is kikapott. A vereség után a vezetőedző keményen elővette a játékosokat.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Frank de Boer a pénteki megbeszélésen azt mondta:

Ha megbukom, Ti is velem együtt buktok

- utalva arra, hogy elődjének, Roberto Mancininek is mennie kellett, így ezúttal már a játékosok sem úszhatják majd meg.

A holland szakembert egyébként a klub vezetői a hírek szerint arra kérték, hogy a Southampton ellen ne rotáljon. Olaszországi lapinformációk szerint egyébként felmerült az is, hogy az elnöki székbe visszatérjen a korábbi irányító, Massimo Moratti. A részvényeit nemrégiben értékesítő klubvezető ezt nem is tagadta, de nagyobb az esély arra, hogy akkor kerülhet a székbe, ha a jelenlegi elnöktől, Eric Thohirtól a kínai Suning megszerzi a kezében lévő 31%-os részvénycsomagot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz