Fél év alatt újraépítették az Andorra óta eltűnt magyar válogatott csatárt

Végre jó úton a halad a felépülése, felépítése a magyar csatárnak. A legutóbb júniusban, a válogatottban pályára lépő Balogh Norbert tesztjei pozitív eredményeket hoztak.
Dudás Gábor 2017. november 24., péntek 10:22
Végre jó úton a halad a felépülése, felépítése a magyar csatárnak. A legutóbb júniusban, a válogatottban pályára lépő Balogh Norbert tesztjei pozitív eredményeket hoztak.
Szerző: Dudás Gábor 2017. november 24., péntek 10:22

Hosszú hónapok óta "eltűnt" a pályáról Balogh Norbert, az olasz másodosztályú Palermo magyar válogatott támadója. A 21 éves játékost eleinte sérülés hátráltatta, de az is kiderült, hogy a légiósnak az izomzatán, erőállapotán is dolgozni kell.

Fabio Lupo sportigazgató néhány hete úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy erőnlétileg nincs azon a szinten, mint a technikai tudása:

Újra kell építeni Baloghot

- fogalmazott akkor a vezető.

A támadó június és az Andorra elleni válogatott meccs óta nem játszhatott tétmeccset, klubja egyáltalán nem számíthatott rá a bajnokságban – ahol a fel-, illetve visszajutásért küzd a jelenleg 5. szicíliai gárda –, a Palermo pedig időről időre azt kommunikálta, hogy Baloghnak még idő kell, amíg fizikálisan készen áll a visszatérésre, és a sérülés veszélye nélkül ismét csapata rendelkezésére állhat.

Egy friss bejelentés szerint mostanra jutott el Balogh oda, hogy rehabilitációja és formába hozása a végső stádiumba érjen. A klub közleménye szerint a magyar csatár Monzában esett át egy alaposabb mozgásszervi vizsgálaton, amelynek során pozitív eredmények születtek, így a fiatal légiós az erőnléti edzések finiséhez érhet hamarosan, majd teljes értékű játékosként csatlakozhat már a kerethez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz