Egy lépésre a klubváltástól a Serie A magyar tehetsége

A csakfoci.hu Olaszországból származó információi szerint Schäfer András ügyében már megszületett az egyezség, így ha átmegy a kötelező teszteken, aláírhatja a szerződését Chievo csapatánál.
Csakfoci Admin 2019. augusztus 20., kedd 17:07
A csakfoci.hu Olaszországból származó információi szerint Schäfer András ügyében már megszületett az egyezség, így ha átmegy a kötelező teszteken, aláírhatja a szerződését Chievo csapatánál.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. augusztus 20., kedd 17:07

Amint azt a csakfoci.hu elsőként augusztus közepén jelezte, Veronába kerülhet kölcsönben Schäfer András, az élvonalbeli Genoa magyar utánpótlás-válogatott középpályása, akit télen a Genoa vásárolt ki az MTK-tól.

A fiatal tehetséget a Chievo is szerette volna kivásárolni szerződéséből, de a Genoa hosszú távon nem kíván megválni légiósától, komolyan számolnak a játékossal, így csak kölcsönben engedik el a sárga-kékekhez, ahová egy évre kerülhet ideiglenesen az új csapatához.

A csakfoci.hu információi szerint

a két klub mindenben megállapodott egymással, így a Schäfer a mai napon orvosi vizsgálatokon vesz részt a Chievónál, s ha azokon sikeresen átesik, akkor a veronaiaknál folytatja pályafutását.

Schäfer a nyáron a Genoa felkészülési mérkőzésein rendre szerepet kapott, és a BL-csoportkörben induló Lyon ellen győztes gólpasszt jegyzett, amivel a találkozót 4-3-ra az olasz csapat nyert meg - a szezonban Primavera-csapatában játszott, de többször is nevezte őt klubja Serie A-mérkőzésekre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz