Egy csapatban játszhat Balotelli és a korábbi Vidi-csatár - sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint Silvio Berlusconi csapatában, az olasz másodosztályban szereplő AC Monzában folytatja pályafutását Mario Balotelli.
Csakfoci Admin 2020. december 5., szombat 22:00
Olasz sajtóhírek szerint Silvio Berlusconi csapatában, az olasz másodosztályban szereplő AC Monzában folytatja pályafutását Mario Balotelli.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 5., szombat 22:00

A klub - amelynek tulajdonosa a korábbi olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi - szombaton erősítette meg, hogy a 30 esztendős volt olasz válogatott csatár hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon, majd írja alá szerződését. Olasz médiaértesülés szerint a szabadon igazolható Balotelli júniusig csatlakozik az együtteshez.

Idén augusztustól erősíti az olaszokat Mirko Maric is, a horvát támadó 2017 februárja és augusztusa között megfordult Székesfehérváron, ez idő alatt 16 NB I-es mérkőzésen kétszer volt eredményes a Vidiben. Innen igazolt Eszékre, ahol összesen 113 tétmeccsen 53 találatig jutott.

A botrányokról is elhíresült Balotelli legutóbb a Brescia játékosa volt, ám a klub nyáron szerződést bontott vele, miután a koronavírus-járvány miatt kialakult tavaszi kényszerszünetet követően

az edzések újraindulásakor betegségre hivatkozva nem jelent meg a tréningeken, így amikor visszatért az együtteshez, nem engedték be az edzésre.

A rutinos csatárral kapcsolatban szó volt még arról is, hogy kontinenst válthat és a brazil első osztályú Vascóhoz igazolhat, amelynél az a Fabio Cordella a sportigazgató, aki 2011 és 2015 között a Budapest Honvédnál dolgozott nemzetközi igazgatóként, és az ő hívására érkezett Marco Rossi a kispestiekhez.

Balotelli korábban odahaza játszott az Internazionaléban és a Milanban, Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-ben. Ugyanakkor sehol sem tudott gyökeret verni sokat bírált munkamorálja és magatartási problémái miatt.

A Monza jelenleg nyolcadik helyen áll a Serie B-ben. (MTI/csakfoci.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz