Balogh Norbert elmondta, meddig és miért nem játszik

Az AC Milan ellen még biztosan nem léphet pályára a fiatal támadó.
Mokány Lajos 2016. november 5., szombat 12:32
Az AC Milan ellen még biztosan nem léphet pályára a fiatal támadó.
Szerző: Mokány Lajos 2016. november 5., szombat 12:32

Kósza hírek jelentek meg a napokban Balogh Norbertről az olasz sajtóban arról, mikor térhet vissza. A támadó most beszélt az állapotáról és a sérülése jellegéről is. 

- Nem a bokámmal, hanem a lábfejemmel van gond. Folyadék keletkezett a lábfejemben, emiatt 20 napig nem edzhetek rendesen. De ez már az utolsó hét külön, utána a csapattal készülhetek. Sajnos meccsen nem lesz lehetőségem egyből játszani, mert utána jön egyből a válogatott szünet, ami alatt viszont fel tudok készülni a következő bajnokira. Az első pillanatban nem éreztem, hogy ez a sérülés ennyire komoly lenne, csak később szembesültem az erősebb fájdalmakkal.

Baloghot a DigiSport kérdezte egyébként a Serie A magazinban, a támadó azzal kapcsolatosan is beszélt, milyen a hangulat most a klubjánál, amely az utolsó hat bajnokiján ötször kikapott.
- Mivel terápiára járok, nem együtt készülök a fiúkkal, de azért találkozok velük. Ahogy látom, nem mindenki olyan boldogan megy ki az edzésekre, mint amikor bentmaradtunk. Látszik a csapaton, hogy meg vannak törve a srácok, viszont az edzőn nem látok ijedtséget, folytatja az eddigi munkát, ugyanolyan agresszíven, és mentálisan is igyekszik helyrehozni mindenkit. Most hétvégén a Milan jön hozzánk, ezen a meccsen lehetne úgy játszani, mint a Juventus ellen, és akkor benne lehet az iksz is a pakliban. A pihenő után pedig jön a Bologna elleni találkozó, azt jó lenne hozni - mondta Balogh, aki tehát a jelek szerint azon a meccsen már visszatérhet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz