A Napoli-tulaj pofátlan nyilatkozata: “Bocs City, de a Chelsea végül többet adott”

A Napoli tulajdonosa elismerte, hogy megegyeztek a Cityvel Jorginho klubváltásáról, a játékos ennek ellenére a Chelsea-be igazol. Maurizio Sarri kinevezése is célegyenesben van.
Budai László 2018. július 11., szerda 16:05
A Napoli tulajdonosa elismerte, hogy megegyeztek a Cityvel Jorginho klubváltásáról, a játékos ennek ellenére a Chelsea-be igazol. Maurizio Sarri kinevezése is célegyenesben van.
Szerző: Budai László 2018. július 11., szerda 16:05

Csúnyán beelőzték a Manchester Cityt a Napoli középpályásáért, Jorginhóért folyó versenyben. A City már mindenben megállapodott az olaszokkal a futballista klubváltásáról, de az utolsó pillanatban jött a Chelsea és mindent vitt. Ezt a Napoli tulajdonosa, Aurelio De Lauerntiis is elismerte, egy igen furcsa nyilatkozatában.  

- Elnézést kérek a Citytől, mert 15 nappal ezelőtt már megegyeztünk vele. De a Chelsea többet ajánlott a Napolinak és Jorginhónak is, ezért a játékos odaigazol - mondta a tulajdonos.

Laurentiis egyébként azt is elárulta: Maurizio Sarri Chelsea-kinevezése is közel van.  

- A célegyeneseben vagyunk, most már Sarritól és a Chelsea-től függ minden. A Sarri-ügy közel van a befejezéshez, minden csak rajta múlik. Az ügyvédeim átadták a papírokat az ő képviselőinek - tisztázta a helyzetet a tulaj.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz