Olasz foci kedvelőként erről kár lenne lemaradnod: Gólesők lehetnek a hétvége "tuti" tippjei

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. december 11., szombat 14:37
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 11., szombat 14:37

Szombaton a Fiorentina az újonc Salernitanát látja vendégül. A lilák még nem remiztek, jó formában várják az összecsapást. A bordók 0ás előnyről kaptak ki legutóbb a Veronától hazai pályán, ma félő, hogy újabb pofonba szaladnak bele. A hendis hazai siker 1,9-et ér az irodáknál.

Vasárnap Verona-Atalanta meccset rendeznek. A bajnokságban mindkét brigád sikeres időszakon van túl. Remek csatárok mindkét oldalon, így a gólváltás szinte magától értetődő választás 1,5 körüli szorzóért.

Maradunk Itáliában, ahol a MAPEI-stadionba a Lazio vizitál kora este. A zöldek hektikusan szerepelnek, de mostanság a szebbik arcukat mutatják. A fővárosiak támadásban erősek, de a védelmük azért nem stabil, ezt bizonyítja az Udinével játszott 4-4 is. Ma megzörren mindkét háló, ez pedig másfélszeres pénzt hozhat a konyhára.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz