Fotó: bundesliga.com

Olasz és német bajnokságból mutatjuk a hétvége "tutinak tűnő" mérkőzéseit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 25., szombat 12:36
Fotó: bundesliga.com
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 25., szombat 12:36

Szombaton délután a Mainz látogat a BayArénába, azaz a 4. fogadja az 5. helyezettet. A piros-feketék teljesítménye eddig papírformaszerű, viszont a vendégek a várakozásnál lényegesen jobban teljesítenek. Az az érzésünk, hogy a Leverkusen ma véget vet a piros-fehér menetelésnek, 1.7-ért érdemes behúzni a H-t.

Maradunk a Bundesligánál, este ugyanis a Gladbach a Dortmundot látja vendégül. Adi Hütter alakulata eddig jobbára bukdácsol, mindössze egyszer nyert az első öt játéknapon. A sárga-feketék viszont jól menetelnek, több, mint egy hónapja sorra nyerik a tétmeccseiket, akár a bajnokságban, akár a BL-ben. Ma találatokkal számolunk, jó eséllyel jön a G/G+over, amely 1.6 körül fizet.

Nem maradunk olasz ütközet nélkül a hétvégén sem. Az Inter az Atalantát fogadja – mindkét gárda nyerte a keddi bajnokiját, a milánóiak a Fior otthonából hozták el a pontokat, míg Gasperiniék a Sassuolót fektették két vállra (2-1). Ma jó eséllyel mindkét háló megzörren majd, amelyre az irodák 1,6-os szorzót adnak – ebben van érték!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz