Ő a világ legjobb focistája a FIFA 18-ban - megvan a TOP 10

Közzétették a legmagasabb értékekkel rendelkező játékosok listáját - ők a legjobbak.
Dudás Gábor 2017. szeptember 12., kedd 18:01
Közzétették a legmagasabb értékekkel rendelkező játékosok listáját - ők a legjobbak.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 12., kedd 18:01

A FIFA videójáték-sorozat legújabb epizódja, a 18-as szeptember 29-én kerül majd hivatalosan is kiadásra, de a játékot fejlesztő EA Sports szokásához híven már közzétette, mely futballisták rendelkeznek a legmagasabb összértékkel a szimulátorban, az első 100 neve ismert lett.

Természetesen a TOP 10-et kísérte a legnagyobb érdeklődés, és a kíváncsi játékosok már meg is tudhatták, hogy Cristiano Ronaldo az első, 94-es átlag-, illetve összértékkel (99 a legmagasabb pontszám minden játékos-tulajdonságban), megelőzve Lionel Messi (93) és Neymart, Suárezt, valamint Neuert, mint legjobb kapust (92-92).

A legjobb tízben Lewandowski, Ramos (mint legjobb védő), Eden Hazard, Kroos és Higuaín is helyet kapott, 90-es érték kellett legalább a TOP 10-hez.

A teljes lista itt megtekinthető – kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz