Fotó: glimt.no

Norvég bajnokik lehetnek a hétvége "tuti tippjei"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Budai László 2022. július 9., szombat 10:21
Fotó: glimt.no
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Budai László 2022. július 9., szombat 10:21

Szombaton a norvég élvonalban a Bodo a Sarpsborgot fogadja. A bajnok kikapott legutóbb, ma így muszáj nyernie a kellemetlen ellenféllel szemben – az 1,5 fölötti hazait érdemes gólokkal is kombinálni.

Ugyancsak szombaton rendezik a Stromsgodset-Odd ütközetet. A hazaiak állnak jobban, de formájuk szeszélyes. A vendégek még nem remiztek, ugyanakkor egyre jobb passzban vannak – az over 1,6 körül mozog az irodáknál.

Vasárnap a listavezető Lilleström vendége a Viking lesz. A sárga-feketék nagyot mennek az idén, otthon csak egy gólt kaptak. A stavangeri együttes kissé hektikusabban teljesít mostanság, de egy gólra jó lehet vendégként. A találatváltás szorzója 1,6 fölött van – ebben van érték!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz