Fotó: fradi.hu

Nincs biztonságban Stankovic a Fradi kispadján - ebben az esetben távozhat a Csakfoci-olvasók szerint

Arra voltunk kíváncsiak, olvasóink szerint mennyire biztos Dejan Stankovic helyzete a Fradinál, és hogy ha nem stabil a kispad alatta, akkor milyen eredmények kellenek tőle a maradáshoz.
Csakfoci.hu 2023. december 5., kedd 15:30
Fotó: fradi.hu
Arra voltunk kíváncsiak, olvasóink szerint mennyire biztos Dejan Stankovic helyzete a Fradinál, és hogy ha nem stabil a kispad alatta, akkor milyen eredmények kellenek tőle a maradáshoz.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 5., kedd 15:30

A Ferencváros több mint egy hónapja nyeretlen a magyar bajnokságban. A Fradi még október 29-én győzött, akkor a derbit nyerte meg simán az Újpest ellen (3-0), az azóta eltelt négy mérkőzésen kétszer kikapott (Kecskeméten 2-1-re, a Viditől a Groupamában 1-0-ra), kétszer ikszelt (a Puskással 1-1-et, a Mezőkövesddel 0-0-t játszott). A zöld-fehérek így csak a második helyen állnak a bajnokságban, és ha szerdán a korábban elhalasztott, Mezőkövesd elleni meccsület meg is nyerik, akkor sem tudnak visszaállni az élre, ilyenre pedig hét éve nem volt példa.

A fentiek adták az apropót ahhoz, hogy a Csakfoci legfrissebb szavazásán az FTC vezetőedzőjének, Dejan Stankovicnak a jövőjéről kérdezzük olvasóinkat. Arra voltunk kíváncsiak, szerintetek veszélyben van-e az állása, illetve, hogy milyen eredményekre lenne szükség a biztos maradásához, és mi okozná a menesztését.

A legtöbb voks arra a válaszlehetőségre jött, hogy "ha a szerb szakember bukja a nemzetközi tavaszt és az NB I őszi első helyét, akkor elköszönnek tőle". A második legtöbb szavazat (26%) arra érkezett, hogy Stankovic "mindenképp marad, ugyanis hosszú távú a bizalom", ergo egy EKL-kiesés és egy esetleges téli második vagy harmadik hely sem jelentene edzőváltást.

Olvasóink 19 százaléka szerint elsősorban az EKL-továbbjutás kérdése, hogy Stankovic maradhat-e. Ha a Fradi megszerzi a csoportjában minimum a második helyet (ehhez egy iksz is elég hazai pályán a Fiorentina ellen az utolsó fordulóban), akkor paksi elsőség ide vagy oda, a Fradi változatlan stábbal folytatja. Arra pedig mindössze két százaléknyian voksoltak, hogy az NB I-ben való élre állás megbocsáthatóvá tenné a nemzetközi kupabúcsút.

Azaz a voksolók több mint kétharmada (72 százaléka) szerint "forró a kispad" Stankovic alatt, és a jövője szempontjából kulcskérdés, hogy alakulnak még az idei hátralévő meccsek csapatának.

Legutóbbi szavazásunk végeredménye

Stögert annak idején fél év után, két nyeretlen meccs után, az NB I második helyéről menesztették a Fraditól. Stankovic négy találkozó óta nyeretlen a bajnokságban, mi lesz a sorsa?

Ha bukja a nemzetközi tavaszt és az NB I őszi első helyét, akkor elköszönnek tőle - 53 százalék

Marad mindenképp, hosszú távú a bizalom - 26 százalék

Marad, ha jövő héten továbbjut a nemzetközi porondon - 19 százalék

Túlélheti az EKL-kiesést is, ha az NB I-ben az élen telel - 2 százalék

Olvastad már?
NB I: Hét éve nem volt ilyen helyzetben a Fradi - most a pótlás sem fog segíteni rajtuk
Az elmúlt négy bajnokin nyeretlen maradt és mindössze két pontot szerzett a Ferencváros az NB I-ben, így hosszú idő után fordul elő a csapattal, hogy a bajnokság ezen szakaszában biztosan nem áll majd az élen “egyenlő meccsszám” esetén sem.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz