Nikolics újabb neves kérője - ezen múlik a klubváltása

A Porto után egy újabb komoly európai csapat is vinné a Legia Varsó magyar válogatott támadóját, de a Bajnokok Ligája-szereplés közbeszólhat.
Dudás Gábor 2016. augusztus 4., csütörtök 7:20
A Porto után egy újabb komoly európai csapat is vinné a Legia Varsó magyar válogatott támadóját, de a Bajnokok Ligája-szereplés közbeszólhat.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 4., csütörtök 7:20

Mint ismeretes, a Legia Varsó – a soraiban természetesen gólkirályával, Nikolics Nemanjával – szerdán este biztosította helyét a Bajnokok Ligája rájátszásában, miután 1-0-s összesítéssel elbúcsúztatta a szlovák bajnok Trencínt a sorozattól.  A Legia így egy lépésre került a BL csoportkörétől.

Ez a továbbjutás lengyel lapinformációk szerint Nikolics további sorsát is erősen befolyásolhatja. A beszámolók szerint ugyanis az FC Porto után a görög Olympiakosz is jelezte, hogy igényt tartana a csatár szolgálataira, azonban a pireusziak épp szerdán pottyantak ki a BL-ből, az izraeli Hapoel Beer Sheva ellen, így pozíciójuk szakmailag meggyengülhetett.

Ráadásul a gol24.pl szerint a Legia elnöke, Boguslaw Leśnodorski épp ahhoz kötötte Nikolics elengedését, hogy a varsóiak megőrzik-e esélyüket a csoportkörbe jutásra, és miután a csapat túljutott a szerdai akadályon, ez a sansz megmaradt – ráadásul a Legia kiemelt lesz majd a bajnokok playoff-ágán (a sorsolást pénteken rendezik meg).

Így viszont elképzelhető, hogy tovább húzódik Nikolics ügye, a támadót meg is kérdezték arról, hogy vajon a Legiával a BL-csoportkörben is láthatják-e majd a szurkolók.

- Még nem tudom….ha eljutunk oda, nagyszerű lesz. De hogy mi történik, azt majd meglátjuk – hangzott a sejtelmes válasz a polsatsport.pl interjújában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz