Neymar és Cavani csatáját idézte a DAC magyarjának jelenete: többen akarták rúgni a 11-est – videó

Kisebb közjáték után szerzett gólt edzőmeccsen a DAC-ban a magyar Vida Kristopher.
Csakfoci Admin 2018. január 17., szerda 15:05
Kisebb közjáték után szerzett gólt edzőmeccsen a DAC-ban a magyar Vida Kristopher.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 17., szerda 15:05

Edzőmeccset játszott a DAC Dunaszerdahely a nagy múltú, de jelenleg csak második ligás Inter ellen. Marco Rossi együttesének harmadik gólját a magyar Vida Kristopher szerezte, büntetőből. Ehhez némi harcosságra is szüksége volt: miután csapattársát akasztották, ő és a szintén támadó Tomás Malec is szívesen elvégezte volna a 11-est.

Vida kaparintotta meg a labdát, de Malec szívesen kivette volna a kezéből, láthatóan diskuráltak is egymással, mielőtt a hórihorgas csapattárs átengedte volna Vidának a büntetőt. A magyar játékos végül nem hibázott.

Emlékezetes: korábban hasonló jelenetek játszódtak le az NB I-ben Davide Lanzafame és Leandro Martínez között, de pár hónapja Neymar és Edison Cavani különmeccsének is óriási visszhangja volt.

A DAC egyébként 5-0-ra nyert, Kalmár Zsolt az első félidőben lépett pályára és a csapata első gólját ő készítette elő, míg Vida, valamint Mervó Bence a másodikban.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz