Nemzetek Ligája: Az elnök közbelépése miatt nem játszhat ellenünk az olaszok Eb-győztes gólkirálya

Olasz sajtóhírek szerint Ciro Immobile ugyan felépült sérüléséből, de mégsem utazik Magyarországra, a Nemzetek Ligája csoportdöntőjére.
Privacsek András 2022. szeptember 25., vasárnap 12:17
Olasz sajtóhírek szerint Ciro Immobile ugyan felépült sérüléséből, de mégsem utazik Magyarországra, a Nemzetek Ligája csoportdöntőjére.
Szerző: Privacsek András 2022. szeptember 25., vasárnap 12:17

Ciro Immobile combizom-sérülés miatt kihagyta az olaszok Anglia elleni Nemzetek Ligája mérkőzést. A legfrissebb vizsgálatok viszont kimutatták, hogy felépült sérüléséből, hétfőn este pályára léphetett volna a Puskás Arénában.

Igen ám, de a La Gazzetta dello Sport szerint Claudio Lotito, a Lazio elnökének közbelépése miatt erre biztosan nem kerül sor, a rómaiak vezetője, ugyanis nem engedélyezte, hogy a támadó elutazzon Budapestre. Így a lap szerint Olaszország az Eb-győztes és Serie A négyszeres gólkirálya nélkül lesz kénytelen kiállni Marco Rossi csapata ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz