Kicker: A magyar válogatott legyőzésével sem úszta meg a kirúgást a szövetségi kapitány – már hivatalos

Michael Skibbe a finnországi vereséggel megpecsételte saját sorsát - távozhat a görög válogatott edzője.
Dudás Gábor 2018. október 25., csütörtök 10:23
Michael Skibbe a finnországi vereséggel megpecsételte saját sorsát - távozhat a görög válogatott edzője.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 25., csütörtök 10:23

A Kicker információi szerint Görögország labdarúgó-válogatottjának német szövetségi kapitánya, Michael Skibbe hamarosan találkozik a helyi szövetség elöljáróival és a lap úgy tudja, ezen a megbeszélésen a biztosnak tűnő távozása (anyagi) részleteiről  tárgyalnak majd.

A görögök csalódást keltő Nemzetek Ligája-szereplése miatt ugyanis elfogyott az elöljárók türelme, így Skibbe három év után távozhat posztjáról. A görögök magyarországi, majd finnországi vereségükkel majdnem biztosan lemondhatnak a feljutásról a C-divízió 2-es csoportjában, lemaradásuk 6 pont a finnek mögött két fordulóval a csoportküzdelmek vége előtt.

Bár Skibbe kirúgásáról már a Magyarországi elleni második, 1-0-ra megnyert találkozó előtt is beszéltek, az ottani siker pedig csak picivel hosszabbította meg a német tréner kapitányi megbízatását, amely aztán a tamperei 0-2-vel alighanem véget is ért.

FRISSÍTÉS: "Lezártuk a közös munkát" -– közölte csütörtökön délután Evangelosz Grammenosz, a helyi sportági szövetség elnöke, hozzátéve, hogy köszönik a szakember munkáját. Az elnök már be is jelentette, hogy a német trénert a 65 éves, görög Angelosz Anasztasziadisz követi a kispadon. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz