Videó: Megyeri a rövidbe kapott gólt, ismét kikapott a csapata

Megyeri Balázs és Pintér Ádám is végigjátszotta a német másodosztályú Greuther Fürth bajnokiját, amelyen egy gól döntött az Ingolstadt javára.
Csakfoci Admin 2017. augusztus 25., péntek 20:47
Megyeri Balázs és Pintér Ádám is végigjátszotta a német másodosztályú Greuther Fürth bajnokiját, amelyen egy gól döntött az Ingolstadt javára.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. augusztus 25., péntek 20:47

Negyedik mérkőzését játszotta a két magyar válogatott futballistát is foglalkoztató Greuther Fürth a német másodosztályban, ezúttal az Ingolstadtot fogadták. Mindkét honfitársunk a kezdőben kapott helyet, és végig is játszották az összecsapást, de pontot ezúttal sem sikerült szerezniük.

Hiába volt jobb a statisztikai mutatókban a hazai gárda, a második félidőben három perc alatt kerültek nagyon nehéz helyzetbe: az 55. percben hátrányba kerültek egy védhetőnek tűnő lövés után, három minutummal később pedig Langer kiállítása miatt csak tíz emberrel folytathatták. Ezek után már nem sikerült az egyenlítés, így továbbra is pont nélkül áll a Fürth a Bundesliga II tabellájának utolsó helyén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz