Remek hírek! Egy év után Simon Krisztián újra az edzőpályán

 "Egészen jónak tűnik" - mondta vele kapcsolatban az 1860 München megbízott vezetőedzője.
Budai László 2016. november 25., péntek 19:00
 "Egészen jónak tűnik" - mondta vele kapcsolatban az 1860 München megbízott vezetőedzője.
Szerző: Budai László 2016. november 25., péntek 19:00

Nemrégiben honlapunk is beszámolt róla, hogy hosszú idő után végre ismét jó híreket lehetett hallani az egymást követően kétszer is keresztszalag-szakadást szenvedett Simon Krisztiánról. Az 1860 München magyar játékosa egy éve nem bevethető, november elején azonban már futóteszteket végezhetett, és ma ismét pozitív fejlemények érkeztek felőle.

- A keresztszalag-szakadás után újra egészen jónak tűnik Simon Krisztián. Nagyon boldog vagyok, hogy hamarosan visszatérhet. Rengeteg szenvedésen ment keresztül, mosollyal az arcán tért vissza az edzőpályára” – nyilatkozta róla a müncheniek megbízott vezetőedzője, Daniel Bierofka, amikor csapata sérültjeiről, és az esetlegesen bevethető labdarúgókról beszélt.  

Simon előbb tavaly novemberben sérült meg mérkőzés közben, majd amikor már közel járt visszatéréséhez, márciusban egy edzésen ismét szalagszakadást szenvedett. Emiatt biztosan nagyon elővigyázatosak vele, de úgy tűnik, jól halad afelé, hogy hamarosan újra a pályán láthassuk őt.

Simon Krisztián első sérülése

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz