Topligás klubnál kapott állást a magyar válogatott korábbi edzője - hivatalos

Bernd Storck egykori segítője először áll munkába menesztése óta, egy neves klub utánpótlásának felvirágoztatása lesz a feladata.
Csakfoci Admin 2019. október 6., vasárnap 13:30
Bernd Storck egykori segítője először áll munkába menesztése óta, egy neves klub utánpótlásának felvirágoztatása lesz a feladata.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 6., vasárnap 13:30

A Bundesligában érdekelt Eintracht Frankfurt csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy akadémia-igazgatóvá nevezték ki a magyar válogatott korábbi másodedzőjét, Andreas Möllert. A világ- és Európa-bajnok, valamint BEK-győztes Möller Fredi Bobic vezetőségi tag szerint komoly játékosmúltjával, illetve kiterjedt kapcsolatrendszerével győzte meg a klub döntéshozóit, feladata pedig a jövőben fiatalok beépítésére készülő Eintracht akadémiarendszerének megszilárdítása, valamint a környékbeli fiatal tehetségek klubhoz csábítása lesz.

A német szakember alsóbb osztályokban szerzett tapasztalatokkal csatlakozott Bernd Storck szövetségi kapitány stábjához 2015 októberében, a magyar válogatott sorsdöntő Norvégia elleni pótselejtező mérkőzése előtt, részese volt többek között a mieink Eb-csoportkörös sikereinek is. Möller Storck távozásával elhagyta Magyarországot 2017 októberében, azóta nem vállalt állandó munkát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz