Szalait és Balotellit is leigazolná a 21-szeres bajnok: "Közel a happy end" - sajtóhír

Kölcsönvennék a magyar válogatott támadót, miközben az olasz balhékirály már meg is érkezett Isztambulba.
Csakfoci Admin 2019. január 13., vasárnap 15:14
Kölcsönvennék a magyar válogatott támadót, miközben az olasz balhékirály már meg is érkezett Isztambulba.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 13., vasárnap 15:14

"Közel a happy end a Galatasaraynál" - írja a haber7.com Szalai Ádámra utalva. A portál szerint a török óriás ajánlatot tett a Hoffenheimnek, melynek értelmében a szezon végéig 300 ezer euróért kölcsönvennék a magyar válogatott csatárt. Erre a megoldásra állítólag hajlik is a német klub. A Galatasaray egyúttal szeretne a nyártól szerződést kötni Szalaival, kinek jelenlegi kontraktusa az idény végén jár le a Bundesliga-csapatnál.

Mindeközben a Nice mellőzött balhékirálya, Mario Balotelli a fanatik.com leleplező fényképeinek tanulsága szerint már Isztambulba utazott, hogy tárgyalásokat kezdjen a 21-szeres török bajnokkal. Az olasz válogatott csatárt túlsúlyra hivatkozva tették ki a francia klub keretéből, és a hírek szerint nem elégedett összesen 10 mérkőzésnyi játéklehetőségével - melyeken egyébként egyszer sem talált be.

Korábban felmerült a DAC-támadó Vakoun Issouf Bayo, és a Sparta Praha-csatár Benjamin Tetteh neve is, ám az előbbit a Celtic szerződtette, utóbbiért pedig állítólag 12 millió euró magasságában kellene fizetnie a Galatasaraynak.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz