"Szalai előnye, hogy..." – a leendő edzője üdvözölte a csatárt

Szalai Ádám leendő edzője, Sandro Schwarz nyilatkozott a válogatott támadó váható szerződtetésével kapcsolatban.
Csakfoci Admin 2019. augusztus 27., kedd 14:51
Szalai Ádám leendő edzője, Sandro Schwarz nyilatkozott a válogatott támadó váható szerződtetésével kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. augusztus 27., kedd 14:51

A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a német élvonalbeli Mainz a hivatalos Twitter-oldalán közölte, Szalai Ádám orvosi vizsgálatokon vesz részt a klubnál, és ha mindent rendben találnak nála, akkor aláírja a szerződését régi-új klubjához.

A 31 éves csatár szerződtetéséről a leendő edzője, Sandro Schwarz a nyilatkozott az Allgemeine Zeitungnak. Elmondása szerint Szalai ideális választás a csatárposztra, hiszen jelenleg a francia és kongói állampolgársággal rendelkező támadó, Jean-Philippe Mateta és a dél-koreai válogatott Dong-won Ji sérüléssel bajlódik.

Minden a legnagyobb rendben halad. A mostani klubváltás neki, amely nekünk is hasznos lenne. Nagy előny, hogy Ádám jól ismeri a csapatot, és teljes mértékben azonosulni tud vele – mondta a 40 éves tréner.

A német újság hozzáteszi, Szalai olyan játékstílust képvisel, amilyet a mainziak szakmai stábja keres(ett), hasonló értékekkel rendelkezik, mint a fentebb említett Mateta, aki huzamosabb ideje térdsérüléssel küszködik, és várhatóan csak október végén tér vissza, így mindenképp csatárt szeretnének igazolni, amelyre magyar válogatott játékos lehet a megoldás.

Olvastad már?
Légiósok: Szalai már orvosin új csapatánál – szinte biztos, hogy ide igazol
A Mainz hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy Szalai Ádám a keddi napon orvosi vizsgálaton vesz részt a csapatnál, és ha mindent rendben találnak nála, akkor aláírja a szerződését régi-új klubjához.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz