Szalai az egyik ok, amiért csapata elérheti a BL-t

Jó esélye van a a Hoffenheimnek a Bajnokok Ligája részvételre, a siker okait kutatta egy német portál. Pozitív példaként Szalai Ádámot is megemlítették.
Csakfoci Admin 2017. április 7., péntek 17:13
Jó esélye van a a Hoffenheimnek a Bajnokok Ligája részvételre, a siker okait kutatta egy német portál. Pozitív példaként Szalai Ádámot is megemlítették.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. április 7., péntek 17:13

Hét fordulóval a német labdarúgó-bajnokság befejezése előtt harmadik helyen áll a Szalai Ádámot is foglalkoztató TSG Hoffenheim. A német echo24.de portál a hoffenheimiek Bajnokok Ligájába jutásának esélyeit vizsgálta. A téma aktuális, hiszen 11 pont előnyük van az ötödik helyezett előtt. A Bundesligából az első három automatikusan kvalifikál a legrangosabb európai kupasorozatba, míg a negyedik pótselejtezőn át juthat be.

 

A honlap kiemeli, hogy mindössze két vereséget szenvedett el a csapat eddig a szezonban, méltatják a fiatal vezetőedző, Julian Nagelsmann munkáját, és a kiegyensúlyozott teljesítménygörbét is megemlítik. Kihangsúlyozzák a csapatstruktúrát is, ami remekül működik: a különböző típusok megfelelő kollektívaként működnek. Pozitív példának említik Szalait, akit az elmúlt években rossz vételnek tartottak, ebben a szezonban pedig újra azt mutatja, amit várnak tőle.  Hozzáteszik, alig van sérültje a csapatnak, "a kórház nem létezik a TSG számára".

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz