Szoboszlai sérülten is bekerült a Lipcse tavaszi Bajnokok Ligája-keretébe

Bár egyelőre még nem mutatkozhatott be új csapata színeiben a magyar válogatott középpályás, a Lipcse nevezte őt a tavaszi BL-keretébe.
Csakfoci Admin 2021. február 4., csütörtök 18:09
Bár egyelőre még nem mutatkozhatott be új csapata színeiben a magyar válogatott középpályás, a Lipcse nevezte őt a tavaszi BL-keretébe.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 4., csütörtök 18:09

Szoboszlai Dominikot is nevezte az RB Leipzig a tavaszi Bajnokok Ligája-keretébe - derül ki az UEFA hivatalos honlapjáról. A BL egyenes kieséses szakaszában is érdekelt együttesek maximum három helyen változtathattak őszi keretükön a februári folytatás előtt, a végleges tavaszi kereteket február 2-án éjfélig kellett leadni.

Szoboszlai ősszel az osztrák Salzburg színeiben játszott a legrangosabb európai kupasorozatban, majd decemberben eldőlt, hogy a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató, német első osztályú Lipcséhez igazol. Bemutatkozása egyelőre várat magára, ugyanis a 20 éves magyar futballista combközelítőizom-sérüléssel bajlódik, várhatóan a BL-tavasz február 16-i rajtjánál sem lesz még bevethető.

A Julian Nagelsmann által irányított Lipcse a nyolcaddöntőben a Premier League-ben szereplő Liverpoollal találkozik majd.

Olvastad már?
Szoboszlai nyerte az átigazolási időszakot - senkiért nem fizettek többet a Bundesligában
A magyar válogatott játékosért fizették a legtöbbet a Bundesligában a hétfőn véget ért téli átigazolási időszak ideje alatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz